maanantai 22. syyskuuta 2014

Pitkän tauon jälkeen

On kyllä hieman jäänyt tämä kirjoittelu tänne olemattomiin näinä viime aikoina. On meinaa ollut aiheet hieman hakusessa, kun en ole enää kanien kanssa käynyt edes näyttelyissä tai estekisoissa, mistä tulisi jopa jotain kirjoitettavaakin. Tosin yritän nyt keksiä jotain kerrottavaa näin pitkästä aikaa, sillä onhan tuosta viime kirjoituksesta jo melkein jotain 6 kuukautta ja onkin jo kovasti kyselty missä uudet postaukset ovat. Joten täältä pesee!

Mitään kovin kummosia täällä suunnalla ei ole tapahtunut, kanit ovat asuneet kesän ulkona ja hyvin pärjäsitvätkin siellä yötkin. Nykyisin Meela asustaa mun omassa huoneessani ja siskoni kani Hessu muuttaa piakkoin talomme autotalliin asumaan. Kanit siis siirtyvät sisälle asumaan, koska asuntovaunukanila joutui nyt remonttiin sillä alkoi olemaan jo lahoamispisteessä (ovet alkoivat halkeilemaan ja tippumaan, kuten samoiten myös kaapit). Urpulle etsin nyt uutta kotia, eli jos 3,5-vuotias kastroimaton uros pupunen kiinnostaa, otathan yhteyttä niin voin kertoa kanista lisää! Meela on sopeutunut ihmeellisen hyvin sisäkanin elämään paljon jaloitelleen huoneessani ja kissojen seurana. Kissatkin ovat ottaneet kanin hyvin vastaan. Meela onneksi tulee myös toimeen perheeni koiran kanssa, ja tähän loppuun voinkin laittaa niistä yhteiskuvan :)


Tähän loppuun vielä ajattelin laittaa videon viime vuoden työharjoittelupaikasta. Olin siis kesällä vuonna 2013 Lahden seudun lemmikkieläinhoitolassa harjoittelijana opiskelujeni vuoksi, olenhan eläintenhoitaja-alalla. Videolla esiintyy mm. Epe, Leevi, Juju ja Olga. Kaikkien videolla esiintyvien koirien nimiä en nyt kuitenkaan valitettavasti muista.

Videossa näkyy video editorin vesileima, joka tuli tallennuksen yhteydessä. Se tuskin kuitenkaan haittaa, pääasia että videosta saa selvää! :) Videossa huono kännykkälaatu..





2 kommenttia:

  1. Vooooi Epe! :D Ja toi basenji! En kyl muista mikä sen nimi oli, mut se oli kiva! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeps oli ne kyl kaikki sulosia! Itekkää en kyl nyt just muista sen basenjin nimee, on siit jo kyl aikaa ku siellä olin harjottelussa :D

      Poista