perjantai 19. huhtikuuta 2013

PetExpo lähestyy

Niinkuin otsikkokin jo kertoo, niin PetExpo lähestyy kovaa vauhtia. Ens viikon viikonloppuna olis sitten kaneilla estekisat. Ilmoitin Mincan ja Meelan hyppimään helppoihin luokkiin molemmille päiville tossa noin viikko sitten. Tarkotushan oli kaneja myös ilmoitella tuonne näyttelyynkin; sekä pettiin että umliin, mutta meni vähän ohi tuo näyttelyn ilmopäivä, ja jäi hieman harmittamaan se. Mutta jos sitä sitten seuraaville messuille ehtis jopa ilmoilemaan kaneja näyttelyynkin! Muita kanejani en tällä kertaa ilmoillut messuille juuri tuon takia.
Meela on menossa ensimmäistä kertaa kisoihin, ja Mincalta toivoisin viimeistä klassausta helposta mutkasta (taisi olla näin, ellei ollut sitten suora?).

Tänä viikonloppuna ajattelin pitkästä aikaa hieman hypytellä kaneja. Toivottavasti saisin jotain videotakin estehyppelystä pitkästä aikaa kuvattua ja toki myös ihan kuviakin. Meelaa en ole vielä edes kunnolla hypyttänyt, vaikka tarkoitus on ollut monta kertaa. Mutta nyt otan itseäni niskasta kiinni, ja hypyttelen kaneja tässä viikonlopun aikana ja vieläpä ennen messuja, niin saavat vähän muistin virkistystä, miten homma menikään! En ole nyt kisoissa tai näyttelyissä ollut pitkään aikaan, joten nämä ovat nyt tämän vuoden ensimmäiset kisat. Saas nähdä, miten tämän vuoden ensimmäiset kisat sujuu pitkästä aikaa. Elikkäs meidät löytää 27.-28.4 PetExposta molempina päivinä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti