sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kevät auringossa

Noniin, nyt sitten vihdoinkin voin aloittaa tän kirjoittelun tänne, kun muuten sain sivut jo kuntoon :)

Elikkäs kanit pääsivät tänään juoksentelemaan tuonne ihanaan kevät aurinkoiseen ilmaan, ja näyttivätkin kovasti siitä tykkäävän. Neppu ja siskon kani Sufoo pomppivat lähes kokoajan syliini, ja halusivat rapsutuksia. Ådessalta sain taas tänään "nyppiä" sen kasvattaman "helman" pois..

Nykyäänhän meillä menee näin nämä laumat, että Minca, Neppu, Ådessa, Sufoo, Sili ja Menni juoksevat tuolla yhdessä isossa (reilut 3m x 3m) aitauksessa, sekä Zaida ja Yade juoksentelevat sitten kahdestaan eri aitauksessa. Frisco ja Jymy juoksentelevat ihan erikseen erillisissä autauksissa.

Olen pohdiskellutkin, että Jymyn ja Friscon (sekä nykyään pikkusiskon kanin Kolan) voisin viedä kastroitavaksi joskus Tampereen juhlanäyttelyn jälkeen, eli se menisi ehkäpä tämän kuun loppuun.

Kanilassakin ehtinyt järjestys muuttua, kun nykyään siskon kani Sili ja Menni asuvat yhdessä, sekä lisäsin muutamia viikkoja sitten Sufoon noiden Nepun, Ådessan ja Mincan kanssa asumaan. Muut asuvat sitten samoissa paikoissa, eli Zaida ja Yade asustelevat kahdestaan, Jymy sekä Frisco yksinään.

Eiköhän tää postaus ollu nyt tässä, kohta voisikin mennä laitteleen kanit takaisin häkkeihinsä, kun saaneet juosta jo muutaman tunnin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti